Da var det kommet til ukas siste dag og imorgen er det mandag igjen. Her får du en ny hel uke med middagstips av meg igjen. Håper noe av det faller i smak og du får lyst til å teste ut. Alle middagene kan spises av hele familien og har du barn eller andre i husholdningen som ikke lever lavkarbo, lager du bare litt tilbehør ekstra. Ha en strålende uke.
Mandag:
Kyllingsuppe her
Tirsdag:
Eksotisk curry laks her
For de som ikke lever lavkarbo, er det godt med poteter eller ris til denne retten.
Onsdag:
Omelet med godt brød , omelett finner du her
God lavkarboloff finner du her
De som ikke lever lavkarbo, server med godt brød som de spiser til og selv bare omelett eller prøv ut lavkarboloff
Torsdag:
Brennheit kjærlighet her
Fredag:
Pizzasnurrer her
Lørdag:
Kyllingklubber med sellerirotfries eller salat her
Sellerirot fries her
Søndag:
Entrecote med peppersaus og ovnsstekte grønnsaker
Peppersaus her
ENTRECOTE
1 Entrecote pr person stekes 3 – 5 min pr side alt etter tykkelse,
krydre med salt og pepper, salt har du på først etter at kjøttet har fått stekeskorpe.
Entrecote steker du rett før grønnsaker er ferdige.
Husk å la kjøttet ligge på benk i romtemperatur ca 30 min før steking, da blir resultat perfekt.
OVNSBAKTE GRØNNSAKER
Kutt valgfrie grønnsaker i passe biter, jeg brukte denne gang, rosenkål, sellerirot, paprika,løk,hvitløk og ( men bruk det du har ) risle over nøytral olje, drysset over salt,pepper og timian, vendte dette godt rundt grønnsakene og stekte i ovn på 220 grader vanlig over og undervarme midt i ovn på rist i ca 20-30 min
Vafler til kaffekos finner du her
Følg meg gjerne på instagram – Lavkarbomedhanne – for mer bilder og inspirasjon