Omelett

 

OMELETT

6 egg

6 ss vann

3 ss meierismør ( ca 50 gr )

salt,pepper

6 ss revet hvitost

1/2 finhakket gul løk eller litt vårløk

150 gr skinkepålegg

Visp sammen egg, vann,smelta smør, salt og pepper, rør inn revet ost

Ha finhakket løk og skinke i biter i en ildfast form. Hell over eggeblanding. Legg over asparges og stek på over og undervarme midt i ovnen. 180 – 200 grader i ca 20 minutt.

Server som den er eller med et deilig lavkarbo brød til.

Godt brød til omelett finner du her

 

 

Følg meg gjerne på instagram – Lavkarbomedhanne – for mer bilder og inspirasjon

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg