Omelett

Omelett er  jo så godt, enkelt, mettende og den kan varieres i det uendelige. Omelett kan brukes som en lett frokost/ lunsj eller til litt mer mettende middag eller kvelds.Det går fort å lage og tar seg lekkert ut på bordet. Har du litt grønnsaker, ost , skinke ja alt mulig kan du ha i en omelett. Idag hadde jeg noen asparges jeg måtte bruke og det ble riktig så lekkert på bordet med denne formen.

OMELETT

6 egg

6 ss vann

3 ss meierismør ( ca 50 gr )

salt,pepper

6 ss revet hvitost

1/2 finhakket gul løk eller litt vårløk

150 gr skinkepålegg

 

Slik gjør du:

Visp sammen egg, vann,smelta smør, salt og pepper, rør inn revet ost

Ha finhakket løk og skinke i biter i en ildfast form. Hell over eggeblanding.

Legg over asparges og stek på over og undervarme midt i ovnen,180 – 200 grader i ca 20 minutt.

Server som den er eller med et deilig lavkarbo brød til.

 

Godt brød til omelett finner du her

 

 

Følg meg gjerne på instagram – Lavkarbomedhanne – for mer bilder og inspirasjon

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg