Omelett er jo så godt, enkelt, mettende og den kan varieres i det uendelige. Omelett kan brukes som en lett frokost/ lunsj eller til litt mer mettende middag eller kvelds.Det går fort å lage og tar seg lekkert ut på bordet. Har du litt grønnsaker, ost , skinke ja alt mulig kan du ha i en omelett. Idag hadde jeg noen asparges jeg måtte bruke og det ble riktig så lekkert på bordet med denne formen.
OMELETT
6 egg
6 ss vann
3 ss meierismør ( ca 50 gr )
salt,pepper
6 ss revet hvitost
1/2 finhakket gul løk eller litt vårløk
150 gr skinkepålegg
Slik gjør du:
Visp sammen egg, vann,smelta smør, salt og pepper, rør inn revet ost
Ha finhakket løk og skinke i biter i en ildfast form. Hell over eggeblanding.
Legg over asparges og stek på over og undervarme midt i ovnen,180 – 200 grader i ca 20 minutt.
Server som den er eller med et deilig lavkarbo brød til.
Godt brød til omelett finner du her
Følg meg gjerne på instagram – Lavkarbomedhanne – for mer bilder og inspirasjon