Chilimarinert kylling klubber

 

KYLLING KLUBBER SOM “SPARKER IFRA”

5 stk pr person

Enkel Marinade, smaksforsterker:

0,5 – 1 dl nøytral olje

1 -2 ss sambal olek – chili paste

1 hel kinesisk hvitløk, den hele uten fedd

Jeg kjøper frossne kyllingklubber på Rema, disse tiner jeg i en skål med kjøkkenpapir i bunn, slik at di blir tørre og fine. Tar bort papir, har over olje, sambal olek og hvitløk.  Lar dette  ligge og godgjøre seg i minst 3 timer,  gjerne natten over. Steker i Airfryer ca 22 minutt eller i ildfast form i stekeovn på 220 grader midt i ovnen på over og under varme ca 30 minutt. Drysser over litt flaksalt ved servering.  Server med valgfritt tilbehør. Velbekomme

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg