Chilimarinert kylling klubber

 

KYLLING KLUBBER SOM “SPARKER IFRA”

5 stk pr person

Enkel Marinade, smaksforsterker:

0,5 – 1 dl nøytral olje

1 -2 ss sambal olek – chili paste

1 hel kinesisk hvitløk, den hele uten fedd

Jeg kjøper frossne kyllingklubber på Rema, disse tiner jeg i en skål med kjøkkenpapir i bunn, slik at di blir tørre og fine. Tar bort papir, har over olje, sambal olek og hvitløk.  Lar dette  ligge og godgjøre seg i minst 3 timer,  gjerne natten over. Steker i Airfryer ca 22 minutt eller i ildfast form i stekeovn på 220 grader midt i ovnen på over og under varme ca 30 minutt. Drysser over litt flaksalt ved servering.  Server med valgfritt tilbehør. Velbekomme

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg