Eksotisk Currylaks

 

EKSOTISK CURRYLAKS MED VRI –  4 porsj.

4 laksefileter – skinn og benfri

200 gr blomkål

200 gr brokkoli

1 squash

100 gr sukkererter

1 liten gulrot – kan droppes, evt byttes med litt paprika, jeg liker fargespill i maten

1/2 gul løk

 

SAUS:

1 ts fersk revet ingefær

2 dl kokosmelk –  ikke lett versjon

2 ss karri

1 dl kyllingkraft

1 knivspiss sambal olek

salt og pepper

 

Start med å sette ovnen på 200 grader, vanlig over og undervarme.

Rens og kutt grønnsaker i biter og skiver. Ha grønnsakene i en ildfast form, ha litt salt og pepper på laksefileten ,legg fisken oppå grønnsakene.

Ha alle ingredienser til sausen i en skål, visp godt sammen og hell det over fisk og grønnsaker, jeg bruker en stavmikser til å blande sausen godt sammen slik at jeg unngår karriklumper.

Sett hele formen midt  i ovnen på rist i ca 30 minutt på 200 grader

 

 Har du andre i familien som ikke lever lavkarbo smaker det godt med ris eller kokte poteter til denne retten.

Sausen blir såååååå god at jeg spiser den med skje etter at vi har spist.

Jeg fikk inspirasjon på Coop Ekstra sine sider til denne retten.

 

#laks #eksotisk #currylaks #lavkarbo #blogger #lavkarbomedhanne #laksmedvri #fiskemiddag

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg