Julekonfekt

SNICKERS KULER

120 gr fiber sirup gold eller clear

4 ss sukrin gold

1/2 ts salt

100 gr malte peanøtter – sjekk karbohydrat innhold

Ca 200 gr smeltet sukkerfri sjokolade til å dyppe kulene i

Litt hakka peanøtter til pynt

Ha fibersirup og sukrin i en kjele og varm opp til det begynner å bobler. Tilsett salt og malt peanøtter, bland dette godt og la dette avkjøles og stå kaldt ca 20 minutt til du kan trille kuler. Du får 30-40 kuler alt etter størrelsen du lager. Dypp kulene i smeltet sjokolade og dryss over litt hakket peanøtt før sjokoladen stiver. Sett kaldt til sjokolade er helt stivnet og oppbevar i tett boks i kjøleskap til di skal spises.

 

Oppskriften fant jeg her

 

MARSIPAN KULER

1 Pakke sukrin marsipan- selges i enkelte matbutikker og på helsekost

100 gr smeltet sjokolade

 

Valnøtter, sukkerfri nonstopp og sukkerfri hvit sjokolade som pynte

Trill kuler av marsipan og dypp i smeltet sjokolade og pynt med halve valnøtter, sukkerfri nonstopp eller hvit sjokolade. Avkjøl og oppbevares i tett boks i kjøleskap til di skal spises.

Begge deler kan oppbevares i kjøleskap 2 – 3 uker, om di varer så lenge.

 

 

#jul #julekonfekt #sukkerfri #glutenfri #blogg #blogger #matfrabunnen #hjemmelaget #lavkarbomedhanne #snickers #marsipan #julekos

6 kommentarer
      1. Jeg har ikke fulgt orginal oppskrift, jeg har gjort den om, du kan jo velge hvilken oppskrift du ønsker å lage. Jeg bruker ikke peanøttmel ser du. Håper du fikk svar på det du lurte på.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg