SNICKERS KULER
120 gr fiber sirup gold eller clear
4 ss sukrin gold
1/2 ts salt
100 gr malte peanøtter – sjekk karbohydrat innhold
Ca 200 gr smeltet sukkerfri sjokolade til å dyppe kulene i
Litt hakka peanøtter til pynt
Ha fibersirup og sukrin i en kjele og varm opp til det begynner å bobler. Tilsett salt og malt peanøtter, bland dette godt og la dette avkjøles og stå kaldt ca 20 minutt til du kan trille kuler. Du får 30-40 kuler alt etter størrelsen du lager. Dypp kulene i smeltet sjokolade og dryss over litt hakket peanøtt før sjokoladen stiver. Sett kaldt til sjokolade er helt stivnet og oppbevar i tett boks i kjøleskap til di skal spises.
Oppskriften fant jeg her
MARSIPAN KULER
1 Pakke sukrin marsipan- selges i enkelte matbutikker og på helsekost
100 gr smeltet sjokolade
Valnøtter, sukkerfri nonstopp og sukkerfri hvit sjokolade som pynte
Trill kuler av marsipan og dypp i smeltet sjokolade og pynt med halve valnøtter, sukkerfri nonstopp eller hvit sjokolade. Avkjøl og oppbevares i tett boks i kjøleskap til di skal spises.
Begge deler kan oppbevares i kjøleskap 2 – 3 uker, om di varer så lenge.
#jul #julekonfekt #sukkerfri #glutenfri #blogg #blogger #matfrabunnen #hjemmelaget #lavkarbomedhanne #snickers #marsipan #julekos
Hei
Mange fine oppskrifter du har her 🤗
Kan jeg bruke tagatesse istedenfor sikring og annen søtning🤔
Søtningsmiddel kan noen ganger byttes om, alt etter hva som skal lages.
Maler man peanøttene i feks mandelkvern?:-)
Jeg har en slik beholder til stavmikser min som jeg finhakke nøtter med.
I original oppskriften står det også 30gr peanøttmel.??? 🤔
Jeg har ikke fulgt orginal oppskrift, jeg har gjort den om, du kan jo velge hvilken oppskrift du ønsker å lage. Jeg bruker ikke peanøttmel ser du. Håper du fikk svar på det du lurte på.