SNICKERS KULER
120 gr fiber sirup gold eller clear
4 ss sukrin gold
1/2 ts salt
100 gr malte peanøtter – sjekk karbohydrat innhold
Ca 200 gr smeltet sukkerfri sjokolade til å dyppe kulene i
Litt hakka peanøtter til pynt
Ha fibersirup og sukrin i en kjele og varm opp til det begynner å bobler. Tilsett salt og malt peanøtter, bland dette godt og la dette avkjøles og stå kaldt ca 20 minutt til du kan trille kuler. Du får 30-40 kuler alt etter størrelsen du lager. Dypp kulene i smeltet sjokolade og dryss over litt hakket peanøtt før sjokoladen stiver. Sett kaldt til sjokolade er helt stivnet og oppbevar i tett boks i kjøleskap til di skal spises.
Oppskriften fant jeg her
MARSIPAN KULER
1 Pakke sukrin marsipan- selges i enkelte matbutikker og på helsekost
100 gr smeltet sjokolade
Valnøtter, sukkerfri nonstopp og sukkerfri hvit sjokolade som pynte
Trill kuler av marsipan og dypp i smeltet sjokolade og pynt med halve valnøtter, sukkerfri nonstopp eller hvit sjokolade. Avkjøl og oppbevares i tett boks i kjøleskap til di skal spises.
Begge deler kan oppbevares i kjøleskap 2 – 3 uker, om di varer så lenge.
#jul #julekonfekt #sukkerfri #glutenfri #blogg #blogger #matfrabunnen #hjemmelaget #lavkarbomedhanne #snickers #marsipan #julekos
Hei

Mange fine oppskrifter du har her
Kan jeg bruke tagatesse istedenfor sikring og annen søtning
Søtningsmiddel kan noen ganger byttes om, alt etter hva som skal lages.
Maler man peanøttene i feks mandelkvern?:-)
Jeg har en slik beholder til stavmikser min som jeg finhakke nøtter med.
I original oppskriften står det også 30gr peanøttmel.???
Jeg har ikke fulgt orginal oppskrift, jeg har gjort den om, du kan jo velge hvilken oppskrift du ønsker å lage. Jeg bruker ikke peanøttmel ser du. Håper du fikk svar på det du lurte på.