Brytebrød


.
BRYTEBRØD
5 egg
400 gr cottage cheese
1 boks rømme

Mos dette sammen med stavmikser


1 ss sukkerroefiber – kjøpes i helsekost
2 dl mandelmel ikke fettredusert
4 dl pofiber
4 ss kokosmel
2 ss fiberhusk
1 ts bakepulver
2 ts natron
1 ts salt

Rør inn det tørre i eggeblandingen og la det stå ca 5 minutt og svelle, lag rundstykker og form brytebrød.
Pensle med smør og dryss over maldon salt og tørket oregano, stek på 180-200 grader i 35-45 minutt. Sjekk at det er en hol lyd når du dunker lett på brødet før du tar det ut av ovnen.
Kan fryses

 

 

#lavkarbomedhanne #blogg #brytebrød #lavkarbo #rundstykker #urter

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg