Brytebrød


.
BRYTEBRØD
5 egg
400 gr cottage cheese
1 boks rømme

Mos dette sammen med stavmikser


1 ss sukkerroefiber – kjøpes i helsekost
2 dl mandelmel ikke fettredusert
4 dl pofiber
4 ss kokosmel
2 ss fiberhusk
1 ts bakepulver
2 ts natron
1 ts salt

Rør inn det tørre i eggeblandingen og la det stå ca 5 minutt og svelle, lag rundstykker og form brytebrød.
Pensle med smør og dryss over maldon salt og tørket oregano, stek på 180-200 grader i 35-45 minutt. Sjekk at det er en hol lyd når du dunker lett på brødet før du tar det ut av ovnen.
Kan fryses

 

 

#lavkarbomedhanne #blogg #brytebrød #lavkarbo #rundstykker #urter

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg