Lapper er alltid populært og veldig raske å lage. Disse er laget av cottage cheese og har derfor et stort innhold av protein. Smaker godt med bare smør eller med rørte bær som kaffemat eller bare fordi du fortjener det.
LAPPER
2 egg
100 gr cottage cheese
30 gr mandelmel – ikke fettredusert
30 gr fløte
1 ts fiberhusk
1 ts splenda eller natreen strø
Meierismør til steking
Ha alle ingredienser i en bakebolle og mos sammen med en stavmikser slik at det blir en slett røre.
Stek lapper på middels varm panne i litt meierismør til de er gyllne.
Denne oppskriften gir 4 store eller 6 små lapper som metter godt.
Server med det du liker aller,aller best. Selv synes jeg det er nydelig med kun meierismør på
Dette er en modernisering av denne oppskriften
Jeg synes lappene ble ennå bedre med mer cottage cheese og litt fløte.
Følg meg gjerne på instagram – Lavkarbomedhanne – for mer bilder og inspirasjon
Er cottage cheese lavkarbo?
Ja det er det
Hei:) hvor mange karbohydrater er d ca?
Mvh Elin
Det er ikke mange. Legger du inn ingredienser på matvaretabellen og deler på antall lapper du steker får du nøyaktig antall karbohydrater pr lappe.
Hei, super blogg

Beste jeg har sett.
Du, sliter litt med steking av de jeg, tar fryktelig lang tid per lapp?
Prøv å lage de litt mindre evt. Føler ikke det tar så lang tid, men surrer jo rundt og gjør andre ting innimellom steking
Hyggelig at du liker bloggen 
Hei! Tror du jeg kan steke disse på stekebrett i stekovnen?
Det har jeg aldri gjort selv. Blir nok ikke den samme konsistens, men sikkert god smak uansett hvordan du steker.
Hei!
En super blogg!
Jeg er inne flere ganger om dagen
Kan disse lappene fryses?
I teorien så kan det meste fryses. Jeg har ikke fryst disse selv. Spiser de samme dag eller dagen etter.
Går det ann å bruke evt. Mandelmelk/mandelfløte i sted for fløte?
Matfløte er ikke lavkarbo og Mandelmelk vet jeg ikke hvordan blir, går jo ann å prøve.
Kan jeg lage de uten fiberhusk?
Fiberhusk er bindemiddel her, så da må du erstatte med annet bindemiddel
Doblet oppskriften, deigen ble kjempetykk og mørk
Skulle ikke doblet Fiberhusk kanskje?!
Hmmmmm…. nei kanskje ikke det var så lurt å dobble fiberhusk. Kan være et annet merke fiberhusk som gjør at fargen ble mørk. Ville testet igjen, men lag enkel porsjon da og prøv deg frem med den fiberhusken du har. Masse lykke til.
Hei, må ha bommet på noe.. Henger ikke sammen, deler seg bare når jeg skal snu de. Blir ikke tykke å fine som på bildet. Har du noe forslag? Fulgte oppskriften, men stekte på stekepannen – ikke på takke. Må de senstekes på lav varme ?
Hei Torill, om de ikke henger sammen og løsner ville jeg hatt i litt mer fiberhusk og la røren stå og svelle litt så den setter seg. Jeg steker også disse lappene i stekepanne.
Beklager sen tilbakemelding.
Jeg tåler ikke mandler eller nøtter og synes lavcarbo av den grunn blir vanskelig, har du tip til annet mel?
De ser jo super gode ut og savner et slikt alternativ.
Hei og så dumt at jeg ikke har sett spørsmålet ditt tidligere, beklager så mye. Hva med kokosmel, det kan du gjerne bruke istedenfor mandelmel.
Lagde disse til mannen i dag, han fikk dem servert med Bacon.
Hans kommentar var: Disse kan du lage flere ganger, tar heller med ett par sånne på jobb enn å spise de lavkarbo knekkebrødene som bare vokser i munnen.
Så kjekt at han likte de.
Mmmmm

Disse såg gode ut, må testes. Kan de stekes i vaffeljern?
Det går sikker fint, men har aldri testet det selv.