Porsjonspizza

Noen dager lager jeg opp litt porsjonspizza bunner som er gode  å ty til på travle dager. Det er så enkelt og så godt.

Oppskriften jeg bruker er denne her

Deler den i 3 eller 4 og steker hver bunn i ca 5-6 minutt på 200 – 220 grader midt i ovnen på bakepapir. Di skal bli litt gyllne, men ikke stek for lenge da blir di harde og tørre. Fryser di 1 og 1 eller med bakepapir imellom. Da har du pizza på få minutter en travel dag eller kveld du kommer hjem etter å ha vært på farten. Da tar du bunnen ut fra fryser, varmer opp stekeovn mens du finner frem ønsket fyll og topperpizza bunnen med og steker.

Velbekomme

 

#pizza#foodprep#helgepizza#matfrabunnen#lavkarbomedhanne#glutenfri#blogger

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg