Lavkarbo sushi – tangflak med laks

Reklame | Vigmostad&Bjørke.no

Liker du sushi vil du garantert like denne sushi inspirerte retten med laks, tangflak og avokadokrem. God som snacks, forrett eller på et tapasbord som en smårett.

TANGFLAK MED LAKS 2 porsjoner

6 små tangflak, jeg dele hvert flak i 2

115 gr røkelaks

1/2 avokado uten sten

1 ts soyasaus

1 ss hvite / svarte sesamfrø

Slik gjør du:

Legg tangflak på et fat, fordel laksen på firkantene.

Mos avokadoen sammen med soyasaus og legg en klatt avokado oppå hvert tangflak. Eller lag avokado krem, det hadde jeg i kjøleskapet, så den ble brukt av meg i dag. Viktig å få brukt opp rester. Oppskrift på avokadokrem finner du her

Pynt med litt sesamfrø og annet garnityr som du ønsker, her kan du bruke fantasien. Jeg brukte sesamfrø, chiafrø,  litt dill og agurk. Rislet over litt soyasus ved servering. Fikk virkelig sushi følelse.

 

Handleliste: Tangflak, røkelaks, avokado, soyasaus, sesamfrø

 

Oppskriften er hentet fra boken Suksess med ketokuren og er gjengitt etter avtale med Vigmostad&Bjørke

Ønsker du å kjøpe denne boken kan den kjøpes her

I boken får du også en utfyllende informasjon om kalorier,fett,protein,karbohydrater, fiber og nettokarbohydrater pr oppskrift

4 kommentarer

Siste innlegg