Reklame | Vigmostad&Bjørke.no
Idag testet jeg denne silkemyke avokado og limekremen i fra boken suksess med ketokuren. Den var som en kremete utgave av guacamole og passer til alt fra salater, taco, kjøttmiddag og er nok nydelig til reker og røykelaks.
Eller bare som dipp til grønnsaker.
AVOKADO OG LIMEKREM
1 1/4 dl creme fraiche ( dette e ca 1/2 beger på 300 gr )
1/2 Avokado
1 fedd hvitløk, presset
3/4 dl frisk korianderblader
saften fra 1/2 lime
1 krm himalayasalt
1 krm nykvernet svart pepper
Slik gjør du:
Kjør creme fraiche, avokado,hvitløk,limesaft,salt og pepper til en gjevn masse med en kjøkkenmaskin. Ha kremen i en lufttett glasskrukke og oppbevares i kjøleskap. Holder seg i opp til 3 dager.i kjøleskap.
Tips: Istedenfor å presse hvitløk, riv den på et råkostjern
Handleliste:Creme fraiche, hvitløk, avokado, frisk koriander, lime
Oppskriften er hentet fra boken Suksess med ketokuren og er gjengitt etter avtale med Vigmostad&Bjørke
Ønsker du å kjøpe denne boken kan den kjøpes her
I boken får du også en utfyllende informasjon om kalorier,fett,protein,karbohydrater, fiber og nettokarbohydrater pr oppskrift