Silkemyk Avokado og limekrem

Reklame | Vigmostad&Bjørke.no

Idag testet jeg denne silkemyke avokado og limekremen i fra boken suksess med ketokuren. Den var som en kremete utgave av guacamole og passer til alt fra salater, taco, kjøttmiddag og er nok nydelig til reker og røykelaks.

Eller bare som dipp til grønnsaker.

AVOKADO OG LIMEKREM

1 1/4 dl creme fraiche ( dette e ca 1/2 beger på 300 gr )

1/2 Avokado

1 fedd hvitløk, presset

3/4 dl frisk korianderblader

saften fra 1/2 lime

1 krm himalayasalt

1 krm nykvernet svart pepper

Slik gjør du:

Kjør creme fraiche, avokado,hvitløk,limesaft,salt og pepper til en gjevn masse med en kjøkkenmaskin. Ha kremen i en lufttett glasskrukke og oppbevares i kjøleskap. Holder seg i opp til 3 dager.i kjøleskap.

 

Tips: Istedenfor å presse hvitløk, riv den på et råkostjern

Handleliste:Creme fraiche, hvitløk, avokado, frisk koriander, lime

 

Oppskriften er hentet fra boken Suksess med ketokuren og er gjengitt etter avtale med Vigmostad&Bjørke

Ønsker du å kjøpe denne boken kan den kjøpes her

I boken får du også en utfyllende informasjon om kalorier,fett,protein,karbohydrater, fiber og nettokarbohydrater pr oppskrift

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg