Chaffle eller ostevaffel er annvendelig til det meste. Egg og ostevaffelen er siste poppis innen lavkarbo verden av den enkle grunn, det er enkelt å lage og er velsmakende. Her har jeg brukt den som pizzabunn og har hatt i litt mandelmel, urter og krydder i røren.
Det finnes nesten like mange oppskrifter på chaffle som det er vaffeljern.
Chaffle kan også bestå av kun egg og ost, det har jeg her
CHAFFLE PIZZA
2 egg
2 toppede ss mandelmel – ikke fettredusert
50 gr revet hvitost
20 gr revet parmesan
1/2 ts hvitløk pulver
1/2 ts oregano
1/4 ts salt
Meierismør til steking av chaffle i vaffeljern
Slik gjør du:
Ha alle ingrediensene i en skål og bland godt. Stek 2 stykk chaffle i et smurt vaffejern.
Avkjøl
Ha på ønsket fyll, her bruker du fantasien og tar på det du liker aller best på en pizza.
Jeg laget en med pepperoni og kjøttdeig og en hvit pizza, brukte da denne topping her
Pepperoni og kjøttdeig består av sukkerfri ketchup som tomatsaus, litt gul løk, ost, jalapenos, kjøttdeig og pepperoni
Håper det smaker
Følg meg gjerne på instagram for flere bilder og inspirasjon
De så kjempegode ut!:)
Er veldig godt og
Hei. Så kjempe godt ut. Jeg tåler ikke mandler, finnes det alternativ til mandelmel? Kan man bruke fiberhusk i stedet for…?
Vet noen lager Chaffle med kun egg og ost, men det har jeg ikke testet ut på pizza versjon.
Hvor lenge steker du den i ovnen etter at du har tatt på fyll?
Til jeg ser at osten er godt smeltet og bobler. Jeg liker den godt stekt.