PIZZABUNN
2 egg
300 gr seterrømme
1 dl pofiber
2 dl malte mandler eller mandelmel fra regal
1 ss fiberhusk
2 ss sesammel
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
1 ts oregano
Mos sammen egg og rømme med en stavikser eller visp godt for hånd så det blander seg godt.
Rør så inn resten, la deigen stå og svelle i 5-10 min.
Fordel så røren utover et bakepapir og stek på over og undervarme 200 grader midt i ovnen ca 15 minutt
PIZZAFYLL
1 boks ( 300 gr ) crème fraîche lett, 18 %
1 båt hvitløk eller 1/2 hel type
1/2 ts eplecider eddik eller 1 ts sitronsaft
salt og pepper
100 gr rødløk
10 stk rød cherrytomat eller annen type tomat i biter
4 dl revet gulost
100 gr serrano skinke
1 ss solsikkekjerner
Ruccola
Bland sammen creme fraishe, finhakket hvitløk, sitronsaft, salt og pepper og smør dette utover pizzabunn.
Det du får til overs bruker du til topping på pizza ved servering.
Ha over revet ost, deretter finsnittet rødløk og tomater i passe biter
Stek pizza videre i 15-20 minutter på 220 grader, over og undervarme , til osten er smeltet.
Topp med skinke, solsikkekjerner og ruccola, Risle over resten av hvitløkdressing fra bunnen.
12 kommentarer
Nam 🙂 og takk for næringsrike oppskrifter
Caroline:
Bare hyggelig
Åh, fikk vann i munnen av dette her! Ser såå godt ut!
Kamilla:
Ja denne er utrolig godt.
Den ser skikkelig god ut! Skal definitivt prøves 🙂
Det så veldig godt ut (:
Vivian:
Den er absolutt verdt å prøve.
Lilli:
Ja ikke sant.
Denne er den beste lavkarbo pizzaen jeg spist siden jeg begynte ! Takk !
Åååå så hyggelig å høre 😊
Hei;)
Kan det brukes noe annet enn fiberhusk? Det klarer jeg ikke smaken på mere.. skal prøve denne idag;)
Tone Lise
Fiberhusk er bindemiddel, test gjerne en annen pizzabunn uten fiberhusk. Er flere gode her på bloggen.