Blomkålpizza

Hvis du ikke har testet ut den trendy blomkålpizzaen ennå, ja da er det på tide å prøve. Bunnen er laget av blomkål kjørt til fine smuler i en kjøkkenmaskin blandet med egg og revet ost. Så den er helt uten mel eller melerstattninger.

Pizzabunn

150 gr revet ost

250 gr raspet blomkål

2 egg

2 ts salt

1 ts pepper

Start med å sette ovnen på 250 grader, vanlig over og undervarme.

Riv ost, rasp/mos blomkål, bland så egg, ost, blomkål, salt og pepper til en deig. Trykk den ut mellom 2 bakepapir og kjevle den tynn. Fjern det øverste bakepapiret og stek pizzabunn midt i ovnen i 15 minutt.

Da er den gyllen slik som på bilde her.

Ta bunnen ut av ovnen og senk temperatur til 220 grader, ha på fyll og stek pizza til ost er smeltet og osten blir litt gyllen.

Se forslag til pizzafyll

Pizzafyll er valgfritt og kan varieres i det uendelige. Jeg brukte idag rester etter taco fra i går, noe bacon osv…

Så fyllet på denne pizza ble:

4 – 6 ss sukkerfri ketchup

1 ts sambal olek

rester av kjøttdeig med tacokrydder

rester av bacon i terninger

3 skiver rødløk

5 ringer spiss paprika

revet ost etter ønske

jalapenos etter ønske

 

Det er også veldig godt med fyllet til denne hvite pizzaen på blomkålpizza

 

Ha på det fyllet du måtte ønske og stek pizza ferdig ca 10 minutt på 220 grader midt i ovnen på over og under varme.

 

#pizza#lavkarbo#blomkålpizza#glutenfri#matfrabunnen#lavkarbomedhanne

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg