Langpannebrød

LANGPANNE BRØD

5 egg

2 ss fiberhusk

1 ts xanthan gum – kjøpes på heslekost og er bindemiddel

1 ts oregano

1/2 ts salt

5 dl revet hvitost

Ha egg, fiberhusk, xanthan gum, salt og oregano i en bakebolle og mos sammen med en stavmikser eller bland godt sammen med en håndvisp. Når det er godt blandet, rører du inn for hånd den revet osten.

Kle en langpanne med bakepapir, vanlig størrelse som hører til komfyren, og fordel deigen utover. Jeg bruker baksiden av en skje til dette som jeg fukter med litt vann.

Dryss over litt ost ( en liten neve) og dryss over flaksalt om du ønsker, jeg dropper da salt i selve deigen.

Stek på 175 gr i ca 20 minutt midt i ovn på over og undervarme.

Avkjøl og del opp i passe biter. Oppbevares i kjøleskap.

Langpannebrød uten xanthan gum og ost på toppen finner du oppskrift på her

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg