LANGPANNEBRØD
5 egg
2 ss fiberhusk
2 ts bakepulver
1/2 ts salt
1 ts oregano
Mos dette sammen med en stavmikser
Rør så inn for hånd 5 dl revet hvitost.
Fordel utover bakepapirkledd langpanne og stek midt i ovnen ca 20 minutter på 175 grader.
Avkjøl og del opp i passe biter, oppbevares i kjøleskap.
20 kommentarer
Så godt det ser ut :)) Du lager så mye godt <3
spisogspar:
Takk i like måte-
Hei. Bruker du varmluft eller over og undervarme når du baker?
Pauline:
Hei Pauline, jeg bruker kun vanlig over og undervarme på alt. Beklager at jeg har glemt å notere det denne gangen.
Veldig godt
Anonym: Så hyggelig å høre.
Er det greit å fryse ned dette?
Ja dette går fint å fryse ned , men holder seg godt i kjøleskapet 3-4 dager.
hei. disse var fantastisk gode.
Har du en oversikt over Nærngsinnhold?
Så hyggelig å høre. Anbefaler matvare tabellen til å regne ut det 😊
Hei. Kan man bruke noe annet enn fiberhusk? Evt hva?
Hei Ann Kristin, fiberhusk er bindemiddel og det som gjør at dette blir en deig. Er det pga allergi vet jeg ikke hva du kan bytte ut med,om ikke det er allergi kan du bruke f.eks Psyllium eller husk, istedenfor fiberhusk. Du finner enkelt fiberhusk i dagligvaren ved allergihylla som regel.
Denne er bare sååå god! Jeg har brukt den som pizzabunn i dag, og det funker helt ypperlig! Fantastisk oppskrift! 😍
Så bra 😊
Kan man ha dette i en brødform?
Det anbefale jeg ikke. Da ville jeg brukt en annen oppskrift
Jeg har laget det mange ganger, elsker det!
I dag byttet jeg ut revet ost med oliven og fetaost. Det ble veldig godt det også.
Tusen takk for herlig blogg😊
Mmmmm…. hørtes superdigg ut😊
I bildene du har lagt ut ser dette ut som et tykt brød, har laget det 5-6 ganger nå og mitt blir tynn som en pannekake😂 hva gjør jeg feil?!
Det hever seg litt og detter litt sammen, kan være du bruker større panne enn meg kanskje? Ferdig brød er ca 0,5 -1 cm tykt