Lettvint Julesylte

LETTVINT JULESYLTE

2 ferske svineknoker

1,5 ts malt nellik

1,5 ts allehånde

1,5 ts malt ingefær

2 ts pepper

1,5 ts salt

8 ts gelantinpulver

 

Legg knokene i en gryte, fylle på vann slik at det dekker over knokene. Kok opp og la det småkoke i 3 timer.

Ta knokene ut av gryten og la di avkjøle såpass at du klarer å rense kjøttet fra beinet.

Fjern svoren og mos denne i en food prossesor, kjøttet deler/river du i små biter/strimler, dette er greit å gjøre med to gaffler.

 

Bland så krydder, gelantin, kjøtt og svor godt sammen. Legg bakepapir i en brødform og dytt sylteblanding godt ned i brødformen som er kledd med bakepepir, brett bakepapir over sylten og legg over noe med litt vekt. 2 stykker ost på 0,5 -1 kg er tungt nok, sett kaldt i 1 døgn.

 

Lefsene jeg har til finner du oppskrift på her

 

Kan fryses

 

Oppskriften fant jeg her

#julesylte #lavkarbo #lavkarbomedhanne #blogg #blogger #glutenfri #sukkerfri #julepålegg #helg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg