Lettvint Julesylte

LETTVINT JULESYLTE

2 ferske svineknoker

1,5 ts malt nellik

1,5 ts allehånde

1,5 ts malt ingefær

2 ts pepper

1,5 ts salt

8 ts gelantinpulver

 

Legg knokene i en gryte, fylle på vann slik at det dekker over knokene. Kok opp og la det småkoke i 3 timer.

Ta knokene ut av gryten og la di avkjøle såpass at du klarer å rense kjøttet fra beinet.

Fjern svoren og mos denne i en food prossesor, kjøttet deler/river du i små biter/strimler, dette er greit å gjøre med to gaffler.

 

Bland så krydder, gelantin, kjøtt og svor godt sammen. Legg bakepapir i en brødform og dytt sylteblanding godt ned i brødformen som er kledd med bakepepir, brett bakepapir over sylten og legg over noe med litt vekt. 2 stykker ost på 0,5 -1 kg er tungt nok, sett kaldt i 1 døgn.

 

Lefsene jeg har til finner du oppskrift på her

 

Kan fryses

 

Oppskriften fant jeg her

#julesylte #lavkarbo #lavkarbomedhanne #blogg #blogger #glutenfri #sukkerfri #julepålegg #helg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg