Eggedosis er ofte en glemt søt herlighet og er en av verdens enkleste desserter. Den er laget på bare to ingrediensene, egg og søtning. Server eggedosis alene, sammen med friske bær eller med litt raspet sjokolade.
EGGEDOSIS 1 porsjon
1 egg
1 ts natreen strø ( eller bruk den søtning du foretrekker )
Litt sukkerfri raspet sjokolade ( jeg brukte cloetta sin og har kjøpt den på rema )
Slik gjør du:
Ha egg og søtning i en egnet skål og visp dette til luftig eggedosis med en visp eller håndmikser, jeg bruker en håndmikser. Eggedosisen er ferdig etter ca 5 min eller når du kan skrive “OLE” uten at første bokstav er visket ut når siste skrives.
Ha eggedosis i egnet serveringsskål/kopp, dryss over litt raspet sjokolade eller nyt den slik den er, den smaker også godt med litt friske bær til.
Velbekomme
Følg meg gjerne på instagram for flere bilder og inspirasjon
Mums! so godt!
Ja😊