Tunfisk burger er en grei måte å få i seg et av ukas fiskemåltider på. Server di som burger med godt tillbehør eller alene med en god salat. Hvitløkdressing er nesten et must til.
TUNFISK BURGER 4 stk
1 boks tunfisk i vann
1/2 gul løk ( 50 gr)
2 stk vårløk ( 10 gr)
10 skiver jalapenos
1 egg
2 ss majones ( 30 gr )
1 stor ss fettredusert mandelmel
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts hvitløkpulver
smør eller olje til steking
Hell vannet av tunfisken. Finhakk løk og jalapenos. Ha alle ingrediensene i en egnet skål og bland godt. Form 4 stk burgere og stek på middels varme til di har fått fin skorpe, snu og stek andre siden. Jeg har litt vann på hendene og former runde “boller” som jeg klemmer flate i stekepanne. Serverer med en salat, eller i brød/rundstykke som egner seg på lavkarbo. Idag ble det burgerbrød av kopploff, oppskrift finner du her
Stekte det i en litt videre skål slik at det fikk “burgerbrød” fassong.
Følg meg gjerne på Instagram – Lavkarbomedhanne – for mer bilder og inspirasjon
#tunfisk#burger#blogger#lavkarbomedhanne#glutenfri#sukkerfri#matfrabunnen#mintypemat