Sukkerfri kransekakestenger med kun 2 ingredienser

Kjempegode kransekakestenger på kun 2 ingredienser. Ja tenk, kun 2 ingredienser. Enklere kan det nesten ikke bli  Disse er sukkerfri, glutenfri og seige akkurat slik en kransekake skal være. Pynt med melis glasur, smeltet sjokolade eller spis som den er.

KRANSEKAKE STENGER 18 STK

1 pk sukrin marsipan

20 g malte mandler

 

Start med å sette på ovn!

 

Kna malte mandler og marsipan godt sammen, del i 2. Trill 2 pølser og del hver pølse opp i 9 biter.

Legg på en bakepapirkledd stekeplate og stek på 200 grader, midt i ovnene i ca 12 minutt.

Avkjøl

 

Når kransekakestenger er avkjølt, pynter du med melis glasur, smeltet sjokolade eller slik du foretrekker. I dag valgte jeg melis glasur, av sukrin melis og hjemmelaget rosa “strøssel” Det finner du oppskrift på her

 

Da håper jeg det smaker

 

Velbekomme

 

Følg meg gjerne på instagram for flere bilder og daglig inspirasjon

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg