Kjempegode kransekakestenger på kun 2 ingredienser. Ja tenk, kun 2 ingredienser. Enklere kan det nesten ikke bli Disse er sukkerfri, glutenfri og seige akkurat slik en kransekake skal være. Pynt med melis glasur, smeltet sjokolade eller spis som den er.
KRANSEKAKE STENGER 18 STK
1 pk sukrin marsipan
20 g malte mandler
Start med å sette på ovn!
Kna malte mandler og marsipan godt sammen, del i 2. Trill 2 pølser og del hver pølse opp i 9 biter.
Legg på en bakepapirkledd stekeplate og stek på 200 grader, midt i ovnene i ca 12 minutt.
Avkjøl
Når kransekakestenger er avkjølt, pynter du med melis glasur, smeltet sjokolade eller slik du foretrekker. I dag valgte jeg melis glasur, av sukrin melis og hjemmelaget rosa “strøssel” Det finner du oppskrift på her
Da håper jeg det smaker
Velbekomme
Følg meg gjerne på instagram for flere bilder og daglig inspirasjon