Sjøkreps med grønnsaknudler

Reklame | Vigmostad&Bjørke.no

Sjøkreps eller bedre kjent som scampi ble middag idag og servert sammen med squashnudler.  En superrask middag med fantastiske smaker av chili og hvitløk.  Du bruker ca 25 minutt på å lage hele middagen.

SJØKREPS MED GRØNNSAKNUDLER 2 porsjoner

3 ss meierismør

2 fedd hvitløk – presset hvitløk eller riv på et råkostjern

1 vårløk – i tynne skiver

340 gr sjøkreps uten skall og den svarte strengen

1/4 ts chiliflak eller 1/2 finhakket rød chili

2 squash, strimlet

salt og pepper

3/4 dl Revete parmesan has over ved servering

Smelt smør i en stor stekepanne og fres hvitløk og vårløk blankt på middels varme, dette tar et par minutter. Ha så dette over i en skål, mens du steker sjøkreps sammen med chili. Mot slutten av steketiden presser du over litt sitron, har over løk og vårløk, drysser over salt og pepper. Skru av varmen og har i den strimlede squashen og finhakket persille. La dette surre litt slik at alt blir gjennomvarmt. Fordel på 2 tallerker og dryss over litt revet parmesan.

 

Håper det smaker

 

Oppskriften er hentet fra boken Suksess med ketokuren og er gjengitt etter avtale med Vigmostad&Bjørke

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg