Ostepizza

Ostepizza, ja tenk en  pizza med kun ost som bunn. Enklere kan det vel ikke gjøres. Sprø enkel ostepizza. Skeptisk, håper du legger skepsis til side og tester, da dette er skikkelig godt. Denne pizzaen tar deg  ca 15 min å lage, krever få ingredienser og det blir lite å rydde, nesten for godt til å være sant. Har du ikke prøvd før så anbefales det, denne type pizza er brukt av flere som lever på lavkarbokosthold.

Pizza med ost som bunn

Legg ca 6 osteskiver på et bakepapir som du har lagt oppå stekeplate dette blir  bunnen på pizzaen.

Ha på litt sukkerfri ketchup, løk, skinke, salami eller pepperoni eller det du liker å ha på pizza, etc…. legg et nytt lag med ost, 4 – 6 osteskiver, topp med litt jalapenos og dryss over litt oregano. Stek midt i ovnen på 220 gr  på vanlig over og undervarme, ca 10 – 15 min eller til osten er godt smeltet og så gyllen som du ønsker. Jeg synes den er god når den begynner å bli litt brunaktig i kanten , da er den sprø og god. Topp med litt crispy salat eller ruccola og hvitløkdressing.

Så enkelt så godt. Pizza helt uten å bake, tynn sprø bunn.

Velbekomme

 

#pizza#ostepizza#lavkarbo#matfrabunnen#lavkarbomedhanne

 

4 kommentarer
    1. Lett å lage, men synd den ikke ble sprø. Neste gang forsøker jeg med varmluft og mindre varme enn foreslått i oppskriften.
      God på smak om du er glad i ost!

    2. Ser kjempegodt ut og skal definitivt testes! Litt skeptisk er jeg jo, men det er først og fremst til om osten «setter seg fast» når den smelter ved steking, i bakepapiret?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg