Mini hvitløksbrød med ost og pepperoni

Dette er egentlig en høykarbo oppskrift jeg så på nettet. Der ble det brukt skiver av vanlig loff. Jeg tenkte at det der kan jo bli en skikkelig digg lavkarbo versjon, jammen ble det snadder.

Dette trenger du til 6 stk:

2 porsjoner av denne kopploffen her  

eller annet lyst lavkarbo brød

100 gr revet mozarella

1 ts sukkerfri ketchup pr “muffins”

50 gr smelte meieri smør

2 ss hakket persille

1  skive hakket pepperoni pr “muffins”

1/2 – 1 ts hvitløkpulver

1 skive jalapenos pr “muffins”

Stekes på 220 grader over og undervarme 8-12 min, du ser når osten “bobler”

Slik gjør du:

Start med å lage kopploff, se direkte link til den over her.

Del hver kopploff i 3 skiver

Smelt smør og rør inn hvitløkspulver og finhakket persille

Pensle muffinsbrettet med smørblandingen.

Fordel skivene i muffinsbrettet og dytt litt ned og opp langs kanten, pensle med smørblandingen og ha ca 1 ss revet mozarella i hver form, fortsett med 1 ts sukkerfri ketchup, topp det hele med 1 god ss revet mozarella, dryss over pepperoni i små biter

 Avslutt med 1 jalapenos på hver før det hele settes i ovnen og stekes.

Håper det smaker.

Følg meg gjerne på instagram for flere bilder og inspirasjon

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg