Dette er egentlig en høykarbo oppskrift jeg så på nettet. Der ble det brukt skiver av vanlig loff. Jeg tenkte at det der kan jo bli en skikkelig digg lavkarbo versjon, jammen ble det snadder.
Dette trenger du til 6 stk:
2 porsjoner av denne kopploffen her
eller annet lyst lavkarbo brød
100 gr revet mozarella
1 ts sukkerfri ketchup pr “muffins”
50 gr smelte meieri smør
2 ss hakket persille
1 skive hakket pepperoni pr “muffins”
1/2 – 1 ts hvitløkpulver
1 skive jalapenos pr “muffins”
Stekes på 220 grader over og undervarme 8-12 min, du ser når osten “bobler”
Slik gjør du:
Start med å lage kopploff, se direkte link til den over her.
Del hver kopploff i 3 skiver
Smelt smør og rør inn hvitløkspulver og finhakket persille
Pensle muffinsbrettet med smørblandingen.
Fordel skivene i muffinsbrettet og dytt litt ned og opp langs kanten, pensle med smørblandingen og ha ca 1 ss revet mozarella i hver form, fortsett med 1 ts sukkerfri ketchup, topp det hele med 1 god ss revet mozarella, dryss over pepperoni i små biter
Avslutt med 1 jalapenos på hver før det hele settes i ovnen og stekes.
Håper det smaker.
Følg meg gjerne på instagram for flere bilder og inspirasjon
Det så skikkelig godt ut, takk for oppskrift 🙂 Ha en fin mandag.
Var veldig godt og 🥰