De siste dagene har en fristende iskaffe dukket opp hver gang jeg har vært inne på sosiale medier. Du har sikkert sett den selv, denne deilige iskaffen med et mykt kaffeskum. Navnet er Dalgona kaffe og har blitt en skikkelig kaffetrend i hele verden. Orginalen inneholder sukker og melk noe som er utelukket på lavkarbo. Jeg laget idag en sukkerfri og melkefri versjon bestående av kokosmelk og sukrin gold, den ble rett og slett himmelsk god.
MELKEFRI DALGONA KAFFE 1 – 2 porsjoner
2 strøkne ss nescafe espresso pulver
5 dråper vanilje essens
2 ss sukrin gold
2 ss kokende vann
2,5 dl kokosmelk ( se bilde hvilken type )
1/2 ts kakao
Isbiter
Slik gjør du:
Ha kaffe, søtning, vanilje essens og kokende vann i et desilitermål, Visp med en håndmikser til det blir et luftig og seigt skum.
Ha kokosmelk og isbiter i et stort glass, eller fordel i 2 mindre og del herligheten med noen andre.
Topp med kaffeskummet og strø litt kakaopulver over, rør rundt slik at kaffeskummet blander seg med kokosmelken og nyt herligheten med et sugerør.
Velbekomme
Følg meg gjerne på instagram for flere bilder og daglig inspirasjon
Blei nysgjerrig på hvorfor du anbefaler akkurat denne kokosmelken..? Er det for smaken, karbohydratinnholdet, noe annet ved innholdet..?
Anbefaler du rema sin sånn generelt sett, ved andre oppskrifter – eller har hvert sitt merke sin egen egenskap som passer forskjellige oppskrifter?
Det har noe med konsistens å gjøre.
Denne var supergod

en favoritt her 
Så kjekt