Meatzza

 

MEATZZA PIZZA 2 porsj.

350 gr kjøttdeig

40 gr revet gul ost

1/2 ts salt

1/2 ts pepper

5 gr sambal olek

40 gr sukkerfri ketchup

40 gr gul løk

10 gr hvitløk

10-15 skiver pepperoni

150 gr revet gulost

1/2 rød chili

Slik gjør du:

Sett ovnen på 220 gr vanlig over og undervarme

Bland kjøttdeig, 40 gram revet ost, salt og pepper.

Fordel dette utover et bakepapir, jeg har et bakepapir under og et over, så kjevler jeg kjøttdeig tynn som pizzabunn. Tar bort det øverste bakepapir og legger det andre bakepapir med kjøttdeig bunnen over på stekeplate. Steker bunnen midt i ovnen i 10 minutt.

Mens bunnen steker gjør du klar topping.

Bland sambal olek og sukkerfri ketchup.

Kutt opp løk og hvitløk i passe biter.

Når kjøttdeig har stekt i 10 min tar du den ut av ovnen og har på ketchup blanding og løk, topper med ost og har over pepperoni og litt chili om du ønsker. Stek videre i 15-20 minutt på 220 grader midt i ovnen.  Server med litt friske urter og hvitløkdressing, deilig mettende  lavkarbo pizza helt uten mel.

 

#meatza #meatzza #lavkarbo #pizza #lovcarb #lavkarbomedhanne Utenmelogsukker #glutenfri #sukkerfri

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg