Meatzza

MEATZZA PIZZA 2 porsj.

350 g kjøttdeig

40 g revet gul ost

1/2 ts salt

1/2 ts pepper

1/2 – 1 ts sambal olek

40 g sukkerfri ketchup

40 g gul løk

10 g hvitløk

10-15 skiver pepperoni

150 g revet gulost

1/2 rød chili

 

 

Slik gjør du:

Sett ovnen på 220 grader vanlig over og undervarme

Bland kjøttdeig, 40g revet ost, salt og pepper.

Fordel dette utover et bakepapir, jeg har et bakepapir under og et over, så kjevler jeg kjøttdeig tynn som pizzabunn. Tar bort det øverste bakepapir og legger det andre bakepapir med kjøttdeig bunnen over på stekeplate.

Steker bunnen midt i ovnen i 10 minutt.

 

Mens bunnen steker gjør du klar topping.

Bland sambal olek og sukkerfri ketchup.

Kutt opp løk og hvitløk i passe biter.

Når kjøttdeig har stekt i 10 min tar du den ut av ovnen og har på ketchup blanding og løk, topper med ost og har over pepperoni og litt chili om du ønsker.

Stek videre i 15-20 minutt på 220 grader midt i ovnen.

Server med litt friske urter og hvitløkdressing, deilig mettende lavkarbo pizza, helt uten mel

 

Følg meg gjerne på instagram for flere bilder og daglig inspirasjon

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg