Mandelgrøt

MANDELGRØT 2 porsjoner

50 g meieri smør

60 g mandelmel – ikke fettredusert

3 dl fløte

1 ts tagatess/finesse eller den du foretrekker

1 litt salt

 

Slik gjør du:

 Smelt forsiktig smør i en gryte, rør inn mandelmel og spe med fløte til en glatt grøt.

Smak til med søtt og salt. Kok opp mens du rører jevnt hele tiden. La grøten småkoke litt noen minutter.

Blir den for tykk, juster med litt mer fløte eller vann, mandelmel,  om du vil ha den tykkere. Den tykner litt i skålen også etter at du har øst den opp.

 

Server grøten med smørøyet, sukrindryss og kanel, evt friske eller tørket bær.

 

Denne grøten  holder deg mett i timesvis

 

Velbekomme

 

Følg meg gjerne på instagram for flere bilder og daglig inspirasjon

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg