2 store eller 3 små egg
3 ss fiberhusk
1 pk kremost naturell ( 125 gr )
1/2 ts salt
1 ts olje
Bland alt godt sammen og kjevle ut mellom to bakepapir. Ha bakepapir på over og under ved steking.
Stek på 160 grader i ca 15 minutt midt i ovnen.
Avkjøl og del opp i ønsket størrelse og fassong.
Egner seg å fryse, anbefaler da å ha bakepapir mellom hvert lag pasta.
Smaker nydelig som lasagne.
Hvem som kom på denne ideen i sin tid vet jeg faktisk ikke, men tusen takk til vedkommende.
#lavkarbo #glutenfri #pasta #lavkarbomedhanne #minmat #matfrabunnenn
8 kommentarer
Hei. Kan man koke denne pastaen som vanlig pasta, og servere med feks kjøttsaus? Eller egner den seg best i lasagne?
Den kan kuttes opp i strimler og blandes inn i kjøttsaus eller carbonara saus. Den skal ikke koke.
ikke noe mandle mel?
Nei, kun fiberhusk, egg og ost som oppskrift sier.
Skal det bakes med bakepapir oppå også?
Ja både over og under
Kan en bruke pshylium istedenfor fiberhusk?
Hei og beklager så altfor sent svar. Ja det går fint, kan bare bli litt mørkere.