Det er ikke mye som varmer og gleder mer enn en kopp rykende varm kakao når man er kald. Hvem liker vel ikke en deilig kopp kakao toppet med krem. Fra nå og frem til påske heller jeg i meg flere titalls kopper kakao. Denne oppskriften har jeg delt før, men en god ting kan ikke deles for ofte.
KAKAO MED KREM 1 stor kopp
2 ss meierismør
1,5 dl kremfløte – se tips
1,5 dl vann – se tips
1 ss kakao – Dr.Otker sin bake kakao da den har minst karbohydrater
ca 3 – 5 dråper flytende natreen eller stevia med vaniljesmak
1 bitteliten klype salt
Ca 0,5 dl pisket kremfløte til pynt
Slik gjør du:
Smelt smør i en gryte, ha oppi kremfløte, vann, kakao, natreen/stevia og salt
Visp godt sammen og varm opp til kokepunktet
Server med pisket krem og raspet sjokolade eller et dryss kakao og pynt gjerne med hel kanel eller en stjerneanis
Tips: Istedenfor fløte og vann kan du bruke 3 dl usøtet mandelmelk til å lage kakao eller jeg liker en blanding med 2,5 dl mandelmelk og 0,5 dl fløte for litt fylde
Da håper jeg det smake
Velbekomme
For flere bilder og daglig inspirasjon følg meg gjerne på instagram lavkarbomedhanne
Sjekk gjerne ut min nettbutikk
Hvor kjøper du det kakao pulveret?
Jeg kjøper på kiwi, noen rema btk og på Meny.
Hei 😊
Anbefaler du å bruke den versjonen med tipsa dine , for å følge lavkarbo bedre ? Eller er det samme hvem av dem man går for?
Mvh Tove Marit
Jeg skjønner ikke helt hva du lurer på?