Glutenfrie proteinrike lapper

Lapper er noe de fleste liker og er alltid like  populært og skaper et smil om munnen på de fleste når det settes på bordet. Disse lappene går fort å  lage, smaker himmelsk og metter godt og lenge. Dessuten er de glutenfri som all lavkarbo mat er.  De er laget med cottage cheese og har derfor et stort innhold av protein.

Smaker godt med bare smør eller med rørte bær som kaffemat eller bare fordi du fortjener det. Overrask noen med lapper idag.

LAPPER

2 egg

100 gr cottage cheese

30 gr mandelmel – ikke fettredusert – eller du kan male mandler selv

30 gr fløte

1 ts fiberhusk – kjøpes i dagligvarer

1 ts splenda eller natreen strø – eller den søtning du liker

Meierismør til steking

 

Slik gjør du:

Ha alle ingredienser i en bakebolle og mos sammen med en stavmikser slik at det blir en slett røre.

Stek lapper på middels varm panne i litt meierismør til de er gyllne.

Denne oppskriften gir 4 store eller 6 små lapper som metter godt.

 

Server med det du liker aller,aller best.

Selv synes jeg det er nydelig med kun meierismør på.

 

Dette er en modernisering av denne oppskriften

 Jeg synes lappene ble ennå bedre med mer cottage cheese og litt fløte.

Følg meg gjerne på instagram – Lavkarbomedhanne – for mer bilder og inspirasjon

 

Da håper jeg det smaker

Velbekomme

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg