Lapper er noe de fleste liker og er alltid like populært og skaper et smil om munnen på de fleste når det settes på bordet. Disse lappene går fort å lage, smaker himmelsk og metter godt og lenge. Dessuten er de glutenfri som all lavkarbo mat er. De er laget med cottage cheese og har derfor et stort innhold av protein.
Smaker godt med bare smør eller med rørte bær som kaffemat eller bare fordi du fortjener det. Overrask noen med lapper idag.
LAPPER
2 egg
100 gr cottage cheese
30 gr mandelmel – ikke fettredusert – eller du kan male mandler selv
30 gr fløte
1 ts fiberhusk – kjøpes i dagligvarer
1 ts splenda eller natreen strø – eller den søtning du liker
Meierismør til steking
Slik gjør du:
Ha alle ingredienser i en bakebolle og mos sammen med en stavmikser slik at det blir en slett røre.
Stek lapper på middels varm panne i litt meierismør til de er gyllne.
Denne oppskriften gir 4 store eller 6 små lapper som metter godt.
Server med det du liker aller,aller best.
Selv synes jeg det er nydelig med kun meierismør på.
Dette er en modernisering av denne oppskriften
Jeg synes lappene ble ennå bedre med mer cottage cheese og litt fløte.
Følg meg gjerne på instagram – Lavkarbomedhanne – for mer bilder og inspirasjon
Da håper jeg det smaker
Velbekomme