Bjørnebær og Chiapudding

Reklame | Vigmostad&Bjørke.no

Denne søte fristelsen kunne lett vært en dessert da den minner litt om mousse,  jeg nyter den lett til både frokost og lunsj. Dette blir en ny favoritt. Chiafrø er fulle av omega 3 fettsyrer og er noe av det mest næringsrike planeten vår har å by på. Chiafrø holder deg mett i timesvis og er veldig bra for fordøyelsen.

BJØRNEBÆR OG CHIAPUDDING 2 porsjoner

2,5 dl fullfet kokosmelk

1 ts flytende stevia eller bytt til den søtning du foretrekker

1 ts vanilje essens

1 1/4 dl bjørnebær, frossne eller friske

3/4 dl chiafrø ( ca 5 litt gode ss )

Slik gjør du:

Kjør kokosmelk, søtning, vaniljeessens til en tykk og jevn blanding i en kjøkkenmaskin. Tilsett bjørnebær ( jeg brukte frossen skogsbærblanding) da de ikke hadde bjørnebær inne.

Mos bær og kokosmelkblanding godt sammen, vend så inn chiafrø for hånd, bland godt.

Fordel blandingen i 2 glass med lokk og sett i kjøleskap natten over før servering.

Holder seg i kjøleskap i 3 dager

Jeg bruker denne type kokosmelk

 

Oppskriften er hentet fra boken Suksess med ketokuren og er gjengitt etter avtale med Vigmostad&Bjørke

Ønsker du å kjøpe denne boken kan den kjøpes her

I boken får du også en utfyllende informasjon om kalorier,fett,protein,karbohydrater, fiber og nettokarbohydrater pr oppskrift

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg