MEATZZA PIZZA 2 porsj.
350 g kjøttdeig
40 g revet gul ost
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 – 1 ts sambal olek
40 g sukkerfri ketchup
40 g gul løk
10 g hvitløk
10-15 skiver pepperoni
150 g revet gulost
1/2 rød chili
Slik gjør du:
Sett ovnen på 220 grader vanlig over og undervarme
Bland kjøttdeig, 40g revet ost, salt og pepper.
Fordel dette utover et bakepapir, jeg har et bakepapir under og et over, så kjevler jeg kjøttdeig tynn som pizzabunn. Tar bort det øverste bakepapir og legger det andre bakepapir med kjøttdeig bunnen over på stekeplate.
Steker bunnen midt i ovnen i 10 minutt.
Mens bunnen steker gjør du klar topping.
Bland sambal olek og sukkerfri ketchup.
Kutt opp løk og hvitløk i passe biter.
Når kjøttdeig har stekt i 10 min tar du den ut av ovnen og har på ketchup blanding og løk, topper med ost og har over pepperoni og litt chili om du ønsker.
Stek videre i 15-20 minutt på 220 grader midt i ovnen.
Server med litt friske urter og hvitløkdressing, deilig mettende lavkarbo pizza, helt uten mel
Følg meg gjerne på instagram for flere bilder og daglig inspirasjon