SJOKOLADE TRØFLER
1,5 dl krem fløte
200 gr sukkerfri sjokolade
2 ss meierismør
Varm opp fløten i en gryte til rett før kokepunktet, men ikke kok, trekk bort gryten fra plata og smelt sjokoladen i den varme fløten. Når sjokoladen er smeltet rører du inn 2 gode spiseskjeer romtemperert smør. Sett kaldt minst 2 timer, jeg lot trøfel massen stå natten over i kjøleskapet. Du skal kunne trille kuler av massen.Jeg anbefaler hansker til dette.
Lag kuler i ønsket størrelse og rull di i sukrinmelis, kakao, kokos eller finmalte peanøtter.
Oppbevares kaldt til du skal spise di
Jeg fikk 30 stykk av denne oppskriften, laget da ca en munnfull på størrelsen, så antall variere etter størrelse du velger å lage sjokolade trøflene.
Oppskrift fant jeg her
Følg meg gjerne på instagram for flere bilder og inspirasjon