Kylling nuggets

Mange forbinder kanskje mest kyllingnuggets med “sjapper” som har store konsonanter på taket, men den aller beste nuggetsen lager du faktisk selv av rent kjøtt fra kyllingfilet. Ikke er det  vanskelig heller og det smaker himmelsk.

KYLLING NUGGETS

Kylling filet

bacon svor – kjøper den på Europris

egg

Salt, pepper

Nøytral olje til steking

SLIK GJØR DU:

Mal bacon svor til “mel”  dette bruker jeg en liten beholder med knivblad nedi som følger med stavmikser. Maler/moser baconsvor til mel ( minner om brødrasp)

Kutt ønsket mengde kylling filet i passe biter, sånn ca lillefingertykke biter

Visp sammen egg med salt og pepper, dypp kyllingfilet i eggeblanding, så i den malte baconsvoren, stek på middels varme i en stekepanne til den er gyllen, snu litt innimellom. Legg nuggets over på kjøkkenpapir slik at overskuddsoljen blir trukket ut, ha over i en ildfast form og la nuggets stå i varm stekeovn, på ca 220 grader i 10 minutt.

 

Server med en god salat og dressing. Thousen island finner du oppskrift på her

 

Jeg har ikke oppgitt mengde, da det kommer ann på hvor mange som skal spise.

 

TIPS: Litt revet parmesan isammen med den revet baconsvoren er også kjempegodt som et alternativ.

 

Følg meg gjerne på instagram for flere bilder og daglig inspirasjon

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg