Riskrem med jordbærsaus

 

Hjemmelaget riskrem er for mange en herlig avslutning på julemiddagen. Det blir ikke jul før du har spist riskrem med rød saus til dessert. Når en lever lavkarbo så er jo ikke ris eller risengrøt lavkarbovennlig, men denne versjonen med pisket kremfløte og cottage cheese er farlig nær orginalen og den nytes iallefall her i huset til jul, men egentlig hele året.

LAVKARBO RISKREM 2 porsj

1 dl krem fløte

150 gr cottage chees

1/2 – 1 ts tagatess – eller annen søtning

ca 2 – 3 dl jordbær,  fra frysedisken

noen dråper limejuice

litt hakket mandler til pynt

 

Slik gjør du:

Pisk fløte til krem med tagatess/søtning, vend inn cottage cheese

Mos jordbær, tagatess ( ca 1/2 ts ) og litt lime juice sammen med en stavmikser

Fordel lavkarbo riskrem i to skåler, ha over jordbærsaus og topp med mandeldryss

Så enkelt og så godt

 

Da håper jeg det smaker, velbekomme

 

Følg meg gjerne på instagram for flere bilder og daglig inspirasjon

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg