Hjemmelaget riskrem er for mange en herlig avslutning på julemiddagen. Det blir ikke jul før du har spist riskrem med rød saus til dessert. Når en lever lavkarbo så er jo ikke ris eller risengrøt lavkarbovennlig, men denne versjonen med pisket kremfløte og cottage cheese er farlig nær orginalen og den nytes iallefall her i huset til jul, men egentlig hele året.
LAVKARBO RISKREM 2 porsj
1 dl krem fløte
150 gr cottage chees
1/2 – 1 ts tagatess – eller annen søtning
ca 2 – 3 dl jordbær, fra frysedisken
noen dråper limejuice
litt hakket mandler til pynt
Slik gjør du:
Pisk fløte til krem med tagatess/søtning, vend inn cottage cheese
Mos jordbær, tagatess ( ca 1/2 ts ) og litt lime juice sammen med en stavmikser
Fordel lavkarbo riskrem i to skåler, ha over jordbærsaus og topp med mandeldryss
Så enkelt og så godt
Da håper jeg det smaker, velbekomme
Følg meg gjerne på instagram for flere bilder og daglig inspirasjon