Grove Baguetter

 

GROVE BAGUETTER
70 gr malte mandler
30 gr malte linfrø
40 gr sesammel
30 gr malte gresskarkjerner

1 ts xanthan gum –  kjøpes i helsekost – kan sløyfes om du ikke har
5 ss fiberhusk
3 ss pofiber eller fiberfin
2 ts bakepulver
1 ts salt

2 ts eplecidereddik
1 ss fibersirup gold
4 dl kokende vann
3 eggehviter

 

Slik gjør du:

Bland alt det tørre.
Ha i fibersirup gold og eggehviter.
Rør med mikser mens du har i vann og eplecidereddik.

 

Del deigen i 4 og form avlange baguetter. Jeg steker i Lekue sine baguette former, men går fint uten også. Eller du kan forme rundstykker 8 – 9 stk blir det da.

Bruk den ene eggeplommen til å pensle med før steking og dryss på litt frø.

Stek 170 gr nederste rille i 50-60 minutter på over og undervarme.

 

Disse egner seg for frysing.

Orginaloppskrift  tror jeg kommer fra Diettdoktoren, men dette vet jeg ikke sikkert.

 

Følg meg gjerne på instagram for flere bilder og inspirasjon

 

 

#baguetter #grovebaguetter #lavkarbo #lavkarbomedhanne #blogg #matfrabunnen #sukkerfri #glutenfri #mintypemat #helg #bakedag

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg