Eggesalat

EGGESALAT

3 kokte egg

100 gr majones lage selv eller bruke ferdigkjøpt

25 gr vårløk

litt salt og pepper

Del opp egg i biter, vend inn majones, vårløk, salt og pepper.

Holder seg i kjøleskap 3 dager. Godt som pålegg på kopploff. ( kopploff finner du oppskrift på under kategori, brød )

#kopploff #lunsj #lavkarbo #egg #glutenfri #lunsj #lavkarbomedhanne #blogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg