Fromasj kake


FROMASJ KAKE

150 gr mandler
150 gr peanøtter
100 gr smelta meierismør

Finhakket nøtter blandes med smelta smør.
Ha i en rund form (24 cm) og stek ca 10 min 220 gr midt i ovn
Avkjøl

FROMASJ
4 egg
4 ss tagatess
5 dl krem fløte
Saft av 2 sitroner (siles)
8 pl gelantin
1/2 dl kokende vann
Gul farge

Legg gelantin i bløt, kaldt vann 5-10 min
Pisk eggedosis av egg og tagatess
Pisk fløte stiv
Bland så eggedosis og krem.
Rør ut gelantin i varmt vann og rør inn sitronsaft og gul farge. Ha dette over Nøttebunn og sett kaldt.

GELE
1 pk sukkerfri bringebær gelé – Eldorado
4 dl vann

Kok opp vann og rør ut gelé.
Avkjøl til den begynner å bli “grøtete” men før den
den stivner has den over fromasj og settes kaldt minst 3 t, gjerne natten over.

#kake #fromasj #matfrabunnen #lavkarbo #lavkarbomedhanne #sukkerfri #glutenfri #kaffekos #bursdag #tirsdag

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg