Knekkebrød

KNEKKEBRØD

2 ss linfrø

2 ss solsikkekjerner

2 ss sesamfrø

2 ss gresskarkjerner

2 ss chiafrø

1 ss sukkerroefiber

1 ss fiberhusk

1 dl vann

1/2 ts salt

Bland alle ingrediensene i en bolle og fordel utover et bakepapir.

Sett brettet midt i ovnen, 170 grader i ca 10 – 15 minutter, jeg bruker aldri noe annet enn vanlig over og undervarme

Ta ut og del opp i passe størrelser, et pizzahjul er greit til dette. Snu så knekkebrød rundt slik at bunnen ligger opp og stek i 15 minutter til.

Etter 15 minutter snur du igjen knekkebrødene og steker i 15 minutter, totalt steketid 40-45 minutter

Da har du tynne sprø knekkebrød proppfulle av fiber.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg