Knekkebrød

KNEKKEBRØD

2 ss linfrø

2 ss solsikkekjerner

2 ss sesamfrø

2 ss gresskarkjerner

2 ss chiafrø

1 ss sukkerroefiber

1 ss fiberhusk

1 dl vann

1/2 ts salt

Bland alle ingrediensene i en bolle og fordel utover et bakepapir.

Sett brettet midt i ovnen, 170 grader i ca 10 – 15 minutter, jeg bruker aldri noe annet enn vanlig over og undervarme

Ta ut og del opp i passe størrelser, et pizzahjul er greit til dette. Snu så knekkebrød rundt slik at bunnen ligger opp og stek i 15 minutter til.

Etter 15 minutter snur du igjen knekkebrødene og steker i 15 minutter, totalt steketid 40-45 minutter

Da har du tynne sprø knekkebrød proppfulle av fiber.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg