Knasende sprø knekkebrød i mikro

KNEKKEBRØD I MIKRO 4 stk

5 ss valgfri frø ( linfrø, gresskarkjerner,sesamfrø,solsikkekjerner,chiafrø etc.)
1 ss fiberhusk
4 ss vann
Litt salt

Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene godt sammen i en skål.

Del et bakeark i 4 er passe.  Fordel feigen på et av bakearkene, dette gjøres greit med en gaffel, legg bakepapir med knekkebrødblanding inn i mikro, full effekt i 2 minutt, ta ut bakepapir med knekkebrød, velve det over på et nytt bakepapir, del opp i 2 store eller 4 små, legg så inn i mikro igjen, full effekt 2 minutter til.

Ta ut og avkjøl

Mens knekkebrød avkjøler seg finner jeg frem pålegg jeg vil ha på.

 

Klar til å nyte knasende sprø knekkebrød laget på  5 minutter.

 

Denne oppskrift krever mikrobølgeovn for å lages på 5 minutter.

 

Følg meg gjerne på instagram for flere oppskrifter og daglig inspirasjon

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg