Kanelsnurrer

KANELSNURRER  12 STK

4 egg

2 ss tagatess

50 gr meierismør

1 dl kremfløte

50 gr kokosmel

10 gr pofiber

2 ts bakepulver ( 10 gr )

30 gr fiberhusk

1 ts kardemomme

Smelt meierismør i en gryter og ha i fløten

 Pisk egg og tagatess til en luftig eggedosis, ha så i smør og fløtblandingen.

Vend inn det tørre og la deigen stå i ca 10 minutter

Pensle 2 bakeark med litt smør, ha deigen på det ene og legg det andre over. Kjevle så et rektangel. Dra av det øverste bakepapir, pensle deigen med smør, dryss over kanel og sukrin gold ( eller den søtning du foretrekker). Rull sammen ved hjelp av det underste bakepapiret. Del opp i ca 12 snurrer og legg over på bakepapirkledd stekebrett

Stek på 160 grader i ca 25 minutt, midt i ovnen på over og undervarme

TIPS: Denne deigen fungere også fint til å lage boller av, da får du ca 9 stk

Etter inspirasjon fra Fristende Lavkarbo

#lavkarbo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg