KOKOSKULER
100 gr romtemperert meierismør
125 gr kokosmasse + litt ekstra i en annen skål, til å rulle kulene i
2 ss kakao – bakekakao
1 ss tagatess ( eller den søtning du foretrekker)
et par dråper vaniljeessens
Bland alt god sammen og lag kuler i ønsket størrelse.
Rull så kulene i litt kokosmasse som du har i en skål utenom den kokosmassen du hadde i kulene. Fordel kokoskulene utover etn bakeplate eller fat dekket med bakepapir, sett kaldt og avkjøl. Når alt er avkjølt kan du legge kokoskulene oppi en boks eller glass og oppbevare i kjøleskap.
Velbekomme
4 kommentarer
Fantastiske å ha på lur i kjøleskapet 🤩
Marian:
Ja farlig gode disse og så enkle å lage.
Hvor mange er det «lov» til å spise av gangen😂Jeg vil lage disse,kan vel spises som litt lørdagsgodis🤔😛
Disse er mektige så du klarer ikke mange🙈