Pizza

KETO PIZZA

4 egg
300 gr rømme
300 gr creme fraiche
2 dl pofiber
1 dl mandelmel, ikke fettredusert (regal malte mandler eller mal selv)
3 ss fiberhusk
2 ss sesammel
1 ts bakepulver
1 ts salt
1 ss oregano
3 dråper natreen


Mos sammen creme fraiche , rømme og egg med en stavmikser.
Rør så inn resten for hånd, la stå å svelle i 5-10 min.

Del deig i 2 og kjevle ut mellom bakepapir smurt med litt olje. Fjern det ene bakepapir og stek ca 15 min på 200 gr midt i ovn.
Ha på ønsket fyll og stek ca 15 min til på litt høyere temperatur midt ovn.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg