Pannekaker er gode med alle typer syltetøy. Smør på syltetøyet og rull pannekakene sammen, perfekt og er like godt varm som kald.
EVENTYRET OM PANNEKAKEN
Det var engang en kone som hadde syv sultne unger, og dem stekte hun pannekaker til. Det var en stor pannekake, den lå i pannen og este seg så tykk og god, og ungene sto omkring, og gamlefar satt og så på……….
PANNEKAKER ca 6 stk
3 egg
1.5 dl krem fløte
3 ts sesammel
1 ts fiberhusk
2 ss smelta meierismør
3 dråper natreen eller den søtning du foretrekker, husk mengdejustering da
litt salt
Slik gjør du:
Mos alt sammen med en stavmikser, la stå og svelle litt mens pannen blir varm eller bruk et pannekakejern om du har det,( krumkakejern funker og) veldig greit for da steker du på begge sider samtidig. Men går fint å steke i vanlig stekepanne.
Stek tynne pannekaker i litt smør.
Denne oppskriften gir 6 tynne pannekaker, alt etter hvor stor stekepannen er.
Server med det du liker aller, aller best til pannekaker.
Bacon, rørte blåbær, sukrin, rømme etc…
Tips: Når jeg bruker sesammel bruker jeg alltid litt søtt og litt salt for å bryte den litt “beiske” smaken sesammel kan ha.
Følg meg gjerne på instagram for flere bilder og daglig inspirasjon