NYDELIGE SAFTIGE BLÅBÆRMUFFINS
2 egg stor størrelse bruk 3 om di er små
40 gr meierismør
70 gr regal malte mandler eller mal selv
20 gr pofiber
2 ss tagatess
1 ts bakepulver
1/2 ts vaniljepulver eller noen dråper vanilje essens
1/2 ts sitron saft
ca 125 gr bær
Forvarm ovnen til 175 gr
Slik gjør du:
Pisk egg og tagatess luftig.
Smelt smør.
Vend så alt uten om bær inn i eggedosis blanding.
Rør inn bær, hold av noen til pynt som drysses over før steking, fint med litt bær som vises.
Fordel i ca 9 medium store muffinsformer.
Stek gyllne midt i ovn 175 grader i ca 20 – 25 minutter
Disse er farlig gode, kan fryses.
12 kommentarer
dette så skikkelig godt ut!! 🙂
Ja er veldig gode disse Maiken Johnsen:
Disse må prøves ut. Så flott du har blogg nå 👍 heier på deg 👏
Karin Moen Bakke:
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding
Disse er så gode!! 🙂
Line:
Ja ikke sant, utrolig saftige.
Er det fettredusert mandelmel som er brukt..😃
Nei, da hadde det stått at det var det
Heia:-) går det å bruke fråsen blåbær i muffinsen. 😃
Ja det går fint, bare la di tine og renne godt av seg. Di vil nok legge igjen mer farge enn friske bær, men smaken blir den samme gode 🥰
Veldig gode, men jeg synes deigen ble for fast, vanskelig å «glatte ut» før steking. Derfor mange sprekker. Synes heller ikke de hevet seg noe særlig. Hva gjør jeg galt?
Bra di ble gode på smak. Prøv litt mindre mandelmel neste gang, brukte du ikke fettredusert mel? Hvorfor di ikke hevet seg kan jeg ikke svare på, da mine hever seg fint synes jeg.