Hjemmelaget knekke brød som smaker helt nydelig og metter godt.
Disse knekkebrødene var mine favoritt knekkebrød for noen år tilbake. Å det med god grunn, de har mye god smak og tyggemotstand.
Knekkebrød med ost
3 egg – piskes lett sammen med en gaffel
Rør så inn
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
1 dl gresskarkjerner
1 dl solsikkekjerner
1 dl sesammel
1 ts fiberhusk
3 dl revet hvitost
1 ts salt
1 ts oregano
Fordel det hele utover et bakepapir, jeg bruker en gaffel eller slikkepott til dette.
Stek på 175 grader midt i ovnen ca 20 min, tar ut av ovn, snu knekkebrød, del opp med en kniv eller pizzahjul er greit å bruke , sette inn i ovn igjen og stek videre ca 20 min. Om di nå ikke er blitt sprø, legger jeg di på rist og steker videre til knekkebrød er sprø.
Dette variere så utrolig fra ovn til ovn og tykkelse på knekkebrød.
Knekkebrødene oppbevares i en kakeboks og har lang holdbarhet om du har tørket de helt sprø.
Tips; har du ikke alle frøtyper som står i oppskriften, ta bare mer av en annen type, chia frø er også godt i knekkebrød.
Da håper jeg det smaker
Følg meg gjerne på instagram for flere bilder og inspirasjon
Hei! Laget disse i går og de var kjempe gode! Lurte på om du har oversikt over karbohydratinnholdet i disse knekkebrødene?
Hei, så kjekt å høre at det falt i smak. Nei jeg har ikke regnet ut det. Anbefaler deg å bruke matvare tabellen til å regne ut det ut.
Hei.
Lurer på om denne knekkebrødoppskriften er til en stekeplate? Og i såfall hvor mange biter deler du den i
Ja dette er til en plate. Antall varierer etter størrelse på bitene.
Laget de i dag. Blir helt klart en favoritt.
Må bare lage de litt tynnere neste gang. Har forøvrig laget endel mat fra bloggen din og er veldig fornøyd.
Hei Laila, alltid hyggelig med koselig tilbakemeldinger. Liker også disse knekkebrødene veldig godt.