Denne enkle versjonen av hjemmelaget, sukkerfri, kakestrøssel ble til ved en tilfeldighet. Var egentlig noe annet jeg skulle teste, men det gikk ikke som planlagt og ble satt til side, så kom jeg på at dette må jo være perfekt som kakestrøssel om jeg tilsetter litt farge.
I dag ble det et søtt rosa kakestrøssel.
KAKESTRØSSEL
2 ss sukrin+
1 liten knivspiss – paste food colour*
Ha sukrin+ i en liten teflon belagt panne og smelt på middels varme. Når det ser ut som “vann” har du i ønsket farge og blander sammen med den smelta sukrin+, heller over på et bakepapir og avkjøler helt. Når sukrin+ er avkjølt er den blitt hard , da “kakker” du den opp i små biter som kakestrøssel.
Oppbevares på et tett glass.
*Fargen er kjøpt på slikkepotten kakebutikk – nettbutikk og er av merket FunCakes.
Følg meg gjerne på instagram for flere bilder og daglig inspirasjon