Slik kan en dag på eggefaste se ut

Her skal du få noen tips til hvordan du kan variere maten på eggefaste når en kun skal spise egg, fettkilde og ost. Det kan faktisk være ganske så vanskelig for noen å få variasjon med så få ingredienser.  Jeg starter alltid dagen med en eggelatte, den lager jeg slik som her

 Til lunsj blir det gjerne osteknekkis med kokt egg og majones. Osteknekkis lager du av skivet ost som du legger på bakepapir og steker sprø i mikro eller ovn. Avkjøler og har på kokt egg og majones. Topper det hele med litt salt, pepper og persille

Middag er her eggewraps med ost og valgfri urter. Eggewraps lager du av 2 egg som du moser sammen med en stavmikser, krydrer med salt og pepper. Steker wraps i en stekepanne med smør, når du har stekt på begge sider legger du over ønsket mengde ost og ruller sammen. Varmer wraps slik at osten smelter.

Avslutter gjerne  middagen med en eggelatte.

2 kommentarer
    1. Jeg er igang i dag. Men har du noe tips når man ikke liker smør på skiva og majones? Tenkte på osteknekkis av taffelost (hvis det er lov?) med egg, men holder det med tanke på fett?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg