Syltet rødløk

SYLTET RØDLØK

1 dl eplecidereddik ( kan bruke vanlig edikk )

0,5 dl tagatess ( eller annen søtning, husk mengdejuster)

3 dl vann

1 klype salt

10 hele hvite pepperkorn

3 middels rødløk

Varm opp alt utenom løk til kokepunkt slik at tagatess løser seg opp, trekk gryta bort fra platen, ha oppi finsnittet rødløk, setter på lokk og la det avkjøles i ca 3 timer,  hell så alt over i et tett glass.

Oppbevares i kjøleskap

 

Da håper jeg det smaker

 

Velbekomme

Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder og inspirasjon

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg